Bad Gastein-Hofgastein

859 - 2300 m

Sílift:

0
Sikló
2
Hegyi vasút
5
Kabinos
8
Ülős
6
Húzós

Sípálya:

6 km
109 km
60 km
6 km

 

A Gastein-völgy legnagyobb összefüggő sípályarendszere Bad Gastein és Bad Hofgastein híres üdülővárosait köti össze, a két hegy síhintában síelhető be. Számos sífelvonó és sípálya teszi változatossá a síelés élményét Bad Gastein-Bad Hofgastein sípályarendszerén. Különösen kedvelt a 8 km hosszú Hohe Scharte sípálya, mely a Keleti- Alpok leghosszabb pályája, 1.440 méter szintkülönbséget csúszhatunk le Bad Gastein-Bad Hofgastein sípályáin. A snowboardosok paradicsoma a jól felszerelt Snowpark Gastein snowboardpark, melyet Bad Gastein síterepéről egy kabinos lifttel (Stubnerkogelbahn), Bad Hofgastein síterepéről ülős lifttel (Angertalbahn) lehet megközelíteni.

 

Bad Gastein-Hofgastein - Budapest távolsága: 610 km

Bad Gastein-Hofgastein sípályáit ajánljuk: Családok részére, Haladók részére, Kezdők részére, Középhaladók részére

Szánkópálya: 6 km

Sífutás: 30 km

Snowboard: Funpark, Boxen, Corner, Jumps, Slides

Sport szolgáltatások: Síiskola, Síkölcsönző, Sítároló, Sportbolt

Síelés utáni programok: Fürdő / uszoda, Jégteke, Korcsolya, Lovasszán, Szórakozóhelyek, Téli túraútvonalak

Gyerekeknek: Gyerekpark, Tanulópálya, Varázsszőnyeg

 

Síbérlet árak: Bad Gastein-Bad Hofgastein

Ártáblázatunkban szereplő síbérlet árak az Bad Gastein-Bad Hofgastein-i lifttársaság hivatalos árai. Irodánknál Bad Gastein-bad Hofgasteini kiváltással a síbérletet (Amadé síbérlet) a hivatalos áron értékesítjük,melyből további kedvezmény nem jár.Az Amadé síbérlet irodánknál előre, kedvezményesen megváltható a voucher hauser kaibling-i kiváltása esetén! Síbérlet Schladming-Hauser Kaibling

 

Korhatárok:

Gyermek: 2000-2009

Diák: 1997-1999

 

 

Kiváltás: Bad Gastein-Bad Hofgastein síbérlet kasszáinál.

Érvényesség: Gastein, Salzburger Sportwelt, Hochkönig Winterreich, Schladming-Dachstein-Tauern, Großarltal (270 sílift, 860 km sípálya).

Kaució: 3 Euro/síbérlet

Hasznos információk:

  • A gyermek és diák síbérletek kiváltásához fényképes igazolvány szükséges.
  • 20 megvásárolt síbérlet után 1 síbérlet ingyenes, ha a síbérletek azonos időpontra szólnak, és azonos érvényességűek.

AKCIÓ

  • Húsvéti akció: 2016.márc.12-től a szezon végéig legalább az egyik szülő min. 6 napos síbérlet vásárlása esetén a család 15 éven aluli (2000-ben és azután születettek) gyermekei a szülőkkel megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál (6-18 nap, kivétel: szezon bérlet). A rokoni kapcsolatot igazolni kell! 
  • Családi akció: A család 3. és további 1997 után született gyermekei legalább az egyik szülő síbérlet vásárlása esetén a szülő síbérletével megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál. A rokoni kapcsolatot, ill hogy a család közös háztartásban él, igazolni kell! Mindkét akciót csak a közös háztartásban élő szülők és gyermekeik vehetik igénybe.