Radstadt-Altenmarkt

855 - 1571 m

Sílift:

0
Sikló
0
Hegyi vasút
1
Kabinos
2
Ülős
3
Húzós

Sípálya:

0.6 km
7.5 km
9.2 km
10 km

 

Radstadt-Altenmarkt gyönyörű sípályarendszere a Zauchensee mellett húzódik, mely Salzburgerland legmagasabban fekvő síparadicsoma, sípályái a Ski Amadé részét képezik. 855-1.571 méter magasan 17 kilométernyi kiválóan kezelt sípálya várja a síelés szerelmeseit Radstadt-Altenmarkt síterületén. Kedvező fekvésének és a hóágyúknak köszönhetően hóbiztos a síterület. Radstadt síterepén található a Salzburger Sportwelt leghosszabb szánkópályája, mely 6 km hosszú és esténként kivilágítják.  Az érvényes síbérlet a szomszédos síterepekre, illetve a Ski Amadé összes síterepére érvényes, mely összesen 860 kilométer sípálya.

 

Radstadt-Altenmarkt - Budapest távolsága: 540 km

Radstadt-Altenmarkt sípályáit ajánljuk: Családok részére, Haladók részére, Kezdők részére

Szánkópálya: 10 km

Sport szolgáltatások: Síiskola, Síkölcsönző, Sítároló, Sportbolt

Síelés utáni programok: Lovasszán

Gyerekeknek: Tanulópálya

 

Síbérlet árak: Radstadt-Altenmarkt

Ártáblázatunkban szereplő síbérlet árak a Radstadt-Altenmarkt-i lifttársaság hivatalos árai. Utasainknak az oldalunkon előre megvásárolt síbérlet (Amadé síbérlet) árából: a 3 és 4 napos felnőtt, diák síbérlet árából  4 Euro, 5 napos felnőtt, diák síbérlet árából  5 Euro, 6-7 napos felnőtt, diák síbérlet árából 7 Euro , 5/7 napos felnőtt, diák síbérlet árából  6 Euro kedvezményt adunk. A gyermek síbérlet árából nincs kedvezmény.

 

Korhatárok:

Gyermek: 2000-2009

Diák: 1997-1999

 

 

Kiváltás: Radstadt-Altenmarkt síbérlet kasszáinál.

Érvényesség: Radstadt-Altenmarkt, Salzburger Sportwelt, Gastein, Hochkönig Winterreich, Schladming-Dachstein-Tauern, Großarltal (összesen 270 sílift, 860 km sípálya).

Kaució: 3 Euro/síbérlet

Hasznos információk:

  • A 6 éven aluli gyermekeknek szülői kísérettel a síbérlet ingyenes. Ha a gyermek síoktatáson vesz részt vagy egyedül használja a lifteket, síbérletet kell számára vásárolni.
  • A gyermek és diák síbérlet kiváltásához fényképes igazolvány szükséges.
  • Csoportok részére: 20 megvásárolt síbérlet után 1 síbérlet ingyenes, ha a síbérletek azonos időpontra szólnak és azonos érvényességűek.

 

AKCIÓ

 

  • Húsvéti akció: 2016.márc.12-től a szezon végéig legalább az egyik szülő min. 6 napos síbérlet vásárlása esetén a család 15 éven aluli (2000-ben és azután születettek) gyermekei a szülőkkel megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál (6-18 nap, kivétel: szezon bérlet). A rokoni kapcsolatot igazolni kell! 
  • Családi akció: A család 3. és további 1997 után született gyermekei legalább az egyik szülő síbérlet vásárlása esetén a szülő síbérletével megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál. A rokoni kapcsolatot, ill hogy a család közös háztartásban él, igazolni kell! Mindkét akciót csak a közös háztartásban élő szülők és gyermekeik vehetik igénybe.