Zauchensee-Flachauwinkl

1350 - 2188 m

Sílift:

1
Sikló
0
Hegyi vasút
3
Kabinos
6
Ülős
6
Húzós

Sípálya:

4.3 km
16.2 km
23.5 km
8 km

 

Zauchensee a hóbiztos Salzburger Sportwelt legmagasabban fekvő síterepe, mely ismert Világkupa színhely Ausztriában. Flachauwinkl síterepe az A 10-es autópályán könnyen megközelíthető, a 8 fős kabinos lifttel lehet Zauchensee, ill. a hatfős (Walchau) ülőlifttel Kleinarl irányába lehet bekapcsolódni a síhintába. A sípálya Flachauwinkl-Kleinarl-i oldalán találjuk Európa leghosszabb és legjobban kiépített sí- és snowboardparkját, az Absolut Parkot. Zauchensee-Flachauwinkl síterületén jól gondozott kiváló minőségű sípálya várja a síelés szerelmeseit. A síterepek hóbiztosak, minden tudásszintű síelő talál a szintjének megfelelő lejtőket Zauchensee-Flachauwinkl síterepén.

 

Zauchensee-Flachauwinkl - Budapest távolsága: 480 km

Zauchensee-Flachauwinkl sípályáit ajánljuk: Családok részére, Haladók részére, Kezdők részére, Középhaladók részére

Szánkópálya: 8 km

Sífutás: 16 km

Snowboard: Halfpipe, Boardercross, Funpark, Boxen, Corner, Jumps, Slides, WaveRides

Sport szolgáltatások: Síiskola, Síkölcsönző, Sítároló, Sportbolt

Síelés utáni programok: Jégteke, Lovasszán, Siklóernyő, Szórakozóhelyek, Téli túraútvonalak

Gyerekeknek: Gyerekpark, Tanulópálya, Varázsszőnyeg

 

Aktuális síbérlet árak: Zauchensee-Flachauwinkl

Ártáblázatunkban szereplő síbérlet árak a Zauchensee-Flachauwinkl-i lifttársaság hivatalos árai. Utasainknak az oldalunkon előre megvásárolt síbérlet (Ski amadé) árából: a 3 és 4 napos felnőtt, diák síbérlet árából 4 Euro, az 5 napos felnőtt, diák síbérlet árából 5 Euro, a 6 és 7 napos felnőtt, diák síbérlet árából 7 Euro, az 5/7 napos felnőtt, diák síbérlet árából 6 Euro kedvezményt adunk. A gyermek síbérlet árából nem jár kedvezmény.

 

Korhatárok:

Gyermek: 2000-2009

Diák: 1997-1999

 

 

 

Kiváltás: Zauchensee, Flachauwinkl

Érvényesség: Gastein, Schladming-Dachstein, Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Großarltal (270 sílift, 860 km sípálya).

Kaució: 3 Euro/síbérlet

Hasznos információk:

  • A 6 éven aluli gyermekeknek szülői kísérettel a síbérlet ingyenes. Ha a gyermek egyedül használja a lifteket vagy síoktatáson vesz részt, síbérletet kell számára vásárolni.
  • A gyermek és diák síbérletek kiváltásához fényképes igazolvány szükséges.
  • 20 megvásárolt síbérlet után 1 síbérlet ingyenes, ha a síbérletek azonos időpontra szólnak, és azonos érvényességűek.

 

AKCIÓ

 

  • Húsvéti akció: 2016.márc.12-től a szezon végéig legalább az egyik szülő min. 6 napos síbérlet vásárlása esetén a család 15 éven aluli (2000-ben és azután születettek) gyermekei a szülőkkel megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál (6-18 nap, kivétel: szezon bérlet). A rokoni kapcsolatot igazolni kell! 
  • Családi akció: A család 3. és további 1997 után született gyermekei legalább az egyik szülő síbérlet vásárlása esetén a szülő síbérletével megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál. A rokoni kapcsolatot, ill hogy a család közös háztartásban él, igazolni kell! Mindkét akciót csak a közös háztartásban élő szülők és gyermekeik vehetik igénybe.